Rukalle.net | Pohjantähti | Rukan helmi Mökkimajoitus nopeasti? Soita 040 5012 113

Vuokraamme Rukalla kahta tasokasta hirsimökkiä yksityisille ja yrityksille.

Pohjantähti
Rukan Pohjantähti on jykevästä hirrestä tehty, tammikuussa 2005 valmistunut hyvätasoinen paritalo Rukan Vuosselissa, rinteiden välittömässä läheisyydessä parhaalla paikalla (Ruka-Itä). Mökin pinta-ala on 60m2 + tilava parvi (molemmat puolet samankokoisia). Mökissä on avara tupakeittiö, makuuhuone, eteinen sekä ulkoeteinen, jossa voi säilyttää mm. suksia. Pesuhuoneessa suihkukaappi sekä wc ja sähkösauna.

Mökissä myös tilava parvi ja ulkoterassi 6 m2. Tuvassa varaava Tulikivitakka, tekstiilit sävytetty toisiinsa sopiviksi: punaista, luonnonvalkoista sekä vaalean ruskeaa. Makuuhuoneen yleisilme sinivihreä. Kaikissa huoneissa on lattialämmitys. Vuodepaikkoja molemmissa huoneistossa 6. Sopii myös ryhmille.

Ladut pihasta, hissi 500 m, kelkkareitti 200 m, Skibussi 50 m, SkiBistro n. 500m, palvelut lähellä.

Vuokra-aika minimi 3 vrk tavallisimmin 7 vrk lauantaista lauantaihin. Mökki käytössä tulopäivästä klo 16:00 lähtöpäivään klo 12:00. Mökit luovutetaan ja vastaanotetaan siivottuina. Liinavaatteet asiakas tuo itse.

Varustus:
Autonsähkopistoke, jääkaappi pakastelokerolla, kuivauskaappi, vedenkeitin, leivänpaahdin, sähköliesi ja -uuni, astianpesukone, hiustenkuivain, mikro, TV ja digiboksi, radio/CD-soitin, DVD, takka ja takkapuut, pyykinpesukone.

Pyydä tarjous mökistämme, ota suunnaksi Pohjantähti!
Puhelin: 040 5012 113

Tokkamedia 2015