Rukalle.net | Pohjantähti | Rukan helmi Mökkimajoitus nopeasti? Soita 040 5012 113

Vuokraamme Rukalla kahta tasokasta hirsimökkiä yksityisille ja yrityksille.

Rukan helmi
Rukan Helmi on hyvätasoinen 1,5 kerroksinen pyöröhirsimökki Valkeisenjärven rannalla. Upeat maisemat ja patikkamaastot avautuvat suoraan mökiltä, UKK-reitti lähellä. Mökki sijaitsee rinteessä ja lammen takana on korkea vaara, jonka valloittaminen onnistuu 10 minuutissa. Mökki sopii erityisesti luonnon rauhaa rakastavalle ja komeista maisemista nauttivalle. Järviä siintää vuorelta joka suuntaan. Mökki on suunniteltu yksilöllisesti, samoin varaava takka. Terassit ovat kahdella puolen mökkiä (n. 21 m2) ja 11 m2 parveke avautuu lammelle päin. Mökissä käytetyt tekstiilit ovat myös suunniteltu huolella; metsän vihreätä, lämmintä punaista ja ruskeaa.

Mökissä tupakeittiö ja kaksi makuuhuonetta, joissa kummassakin on parivuode ja toisessa lisäksi 5 komeroa. Lisäksi iso parvi sekä oleskelutila. Sähkösauna ja pesuhuoneessa wc.

Varustus:
Autonsähkopistoke, hiustenkuivain, vedenkeitin, leivänpaahdin, sähköliesi ja -uuni, astianpesukone, mikro, TV ja digiboksi, radio/CD-soitin, takka ja takkapuut, pyykinpesukone.

Pyydä tarjous mökistämme.
Puhelin: 040 5012 113

Tokkamedia 2015